Ontwerpen

Coronaproof tuinontwerp? Tuinrecept ontwerpt nu ook online!

Je wilt wat met de tuin, maar komt er niet (helemaal) uit? Dan is online samen ontwerpen misschien wel iets voor jou! We maken contact via skype/hangouts en ik stuur je een linkje naar een site waar we samen kunnen tekenen.

We kijken naar de ‘tuiningrediënten’. Wat zijn de sterke en zwakke punten? Daarna bespreken we jouw tuinwensen en voeg ik de nodige kennis, ervaring en creativiteit toe. We gaan samen aan de slag om een ontwerp te maken voor jouw droomtuin.

Bekijk de offerte en neem contact op!

 

Samen ontwerpen op locatie

Wil je toch liever op locatie aan de slag? Als er genoeg ruimte is om afstand te houden kan dat.
We gaan de tuin in en kijken wat de ‘tuin-ingrediënten’ zijn, zoals de bezonning, wind, grondsoort, sterke en zwakke punten. Daarna kijken we naar jullie wensen en gaan deze combineren met de tuin-ingrediënten. Omdat we buiten ontwerpen, is het afstand houden gemakkelijker. We kunnen het ontwerp met stokjes uitzetten, zodat je een beeld krijgt. We ontwerpen dan meer op ware grootte in de tuin zelf, in plaats van samen aan tafel op papier.

 

Bekijk de offerte en neem contact op!

Ontwerpen met groepen

Een ontwerp voor jullie buurttuin, (eetbaar) park of gezamelijke tuin? Na de corona-crisis komt Sifra van Tuinrecept graag langs om jullie dromen op papier te zetten.

Voor meer informatie neem contact op!