Even voorstellen

Mijn naam is Sifra Timmermans. Ik ben graag creatief bezig en ik ben gek op planten. Ik vind het leuk om samen met mijn klanten na te denken hoe we een plek nog leuker, natuurrijker en eetbaarder kunnen maken.

In de plantenwereld ben ik nooit uitgeleerd en ik neem mensen graag mee op deze ontdekkingstocht. Dit doe ik door het maken van illustraties over planten en natuurlijk ook tijdens het samen tuinieren en de ontwerpsessies.

Sifra Timmermans

Studie

In 2014 ben ik (Cum Laude) afgestudeerd als tuin- en landschapsontwerper aan de Hogeschool HAS. Tijdens deze studie heb ik me gespecialiseerd in eetbare tuinen en de relatie tussen mens en natuur. Ik heb me ook verdiept in permacultuur en voedselbossen.

In 2019 heb ik de basisopleiding fytotherapie (kruidengeneeskunde) bij Herba Sanitas afgerond. Sindsdien geef ik regelmatig workshops over eetbare en geneeskrachtige planten.

Op dit moment (2022-2023) volg ik de opleiding tot ecologisch hovenier. Hoe kan een tuin een goede leefomgeving zijn voor vlinders, bijen, egels en vogels?